Autor: Mart Valner • 15. veebruar 2022

Cleantech: tuleviku liha tuleb eestlaste abiga laborist

Eesti idufirma toodab nanokiude, mida läheb tarvis näiteks tehisliha tootmiseks, ja teeb seda sada korda odavamalt kui konkurendid. Kuidas nad seda teevad, räägitaksegi värskes raadiosaates "Cleantech".
Eesti firma Gelatex toodab nanokiude, millest tehakse ka tehisliha.
Foto: Foto: Gelatex

Nanokiude saab peale tehisliha tootmise kasutada veel näiteks haavaravis, aga ka paljudes teistes tulevikuvaldkondades.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960