Autor: Mart Valner • 8. juuni 2022

Äio tech toob puidu- ja põllumajandustööstuse jäägid toidulauale

Raadiosaates "Cleantech" on külas TalTechi bioinseneride alustatud iduettevõtte Äio tech kaasasutaja Petri Lahtvee, et lähemalt tutvustada, millega ettevõte tegeleb, mis on selle unikaalsus ja kuidas jätkusuutlikult toiduainetööstuses õlisid asendada.
Puidutööstuse jääkidest saab ka toitu teha.
Foto: Veiko Tõkman

Puidu- ja põllumajandustööstuse jääkidest saadavat unikaalset pärmi kasutades toidulauakõlblikku õli tootev ettevõte plaanib juba paari aastaga tööle panna arvestatava tööstuse. Mis hetkel lõpeb teadusrahastus ja vaja on hakata investoreid leidma ja millised on tulevikuplaanid, uurib Mart Valner.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960