Autor: Simo Sepp • 2. august 2022

Digilehmad loonud Andre Farmi perenaine: võitma või kaotama peab ikka suurelt

Digikanade kõrvale on sellest aastast tekkinud ka digilehmad ja -vasikad. Kui majandusolukord muutub keeruliseks, tuleb olla loov, rääkis hommikuintervjuus Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus. “Lõpetame või võidame ikka suure pauguga,” rääkis ta NFTde loomisest.
Andre Juustufarm kasvatab enda digikarjale liikmeid.
Foto: Heikki Avent

Intervjuus tuleb jutuks, mis kasu digilehmade soetamine nii juustutootjale kui ka NFT ostjale loob. Veel selgub, millised on juustutootja tulevikuplaanid ja kui kaugel ollakse ideega luua farmis loomadega mediteerimise võimalus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960