Autor: Juuli Nemvalts • 3. jaanuar 2023

Aasta põllumees: teraviljale ja piimale on alati turgu, köögiviljaga nii ladusalt ei lähe

Aasta põllumees 2022 Veiko Pak on seda meelt, et köögiviljakasvatuses sõltub see, kui palju ja mida kasvatada, suuresti ainult sellest, kellele ja kuhu saab saaki müüa.
Aasta põllumees 2022 Veiko Pak ütles, et ettevõtjana tajub ta ka väikest turu kõikumist, sest müügitulemustest sõltub ettevõtte käekäik.

„Kui teraviljale ja piimale on alati turgu, siis köögiviljaga nii ladusalt ei lähe. Turu nõudlus piirab kindlasti sektori kasvu,” kinnitas Kadarbiku Köögivili OÜ juht Veiko Pak värskes põllumajanduse raadiosaates "Kasvupinnas".

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960