Autor: Tõnu Tramm • 11. mai 2023

Logistikaidu ja viljakasvataja koostöö kannab vilja: „Tundub, et miski pole võimatu“

Teraviljakasvataja Jahvataja koostöö Waybilleriga sai alguse, kui ettevõte plaanis viljaveo muuta paberivabaks.
Foto: Erik Prozes
Põllukultuuride kasvataja Jahvataja kaasas oma tegevusse e-veoselehtede arendaja Waybilleri ning koostööst on välja kasvanud suuremahuline digiprojekt alates e-veoselehtedest, kaalu-, lao- ja põlluarvestusteni välja. „“Tundub, et enam pole mitte miski võimatu,“ iseloomustas ettevõtte esindaja Allar Neeme Waybillerit.

Waybilleri arendusjuht Kert Kaspar Tammaru tunnistas Äripäeva raadio sisuturundussaates, et nad ei osanud isegi ette näha, milleni viib nende koostöö Rakvere lähedal tegutseva teraviljakasvataja Jahvatajaga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960