Autor: Toomas Kelt • 30. august 2023

Erametsaomaniku suurim mure tuleneb riigi hägusatest sihtidest

Parim erametsa majandaja aastal 2023. Tiina Ruul Pärnumaalt.
Foto: Erametsaliit
Eesti erametsaomanikke paneb praegu kõige rohkem muretsema teadmatus, milline on riigi pikaajaline metsapoliitika, ütles Valgamaa Metsaühistu juht Atso Adson intervjuus raadiosaatele "Mets ja majandus".

Seekordne saade "Mets ja majandus" viib kuulajad Tõrvasse, kus tunnustati Eesti parimaid erametsaomanikke. Neljateistkümne kandidaadi seast tunnistati parimaks Pärnumaa metsaomanik Tiina Ruul.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960