Autor: Gregor Alaküla • 28. november 2023

Katre Kõvask: turuliidriks saame aasta või pooleteisega

"Väiksemat ambitsiooni, kui olla Baltikumis turuliidrid, meil ei ole," rääkis kaerajoogitehase Yook Production juht Katre Kõvask saates "Kuum tool“.
Kaerajoogitehase Yook Production juht Katre Kõvask lubas, et esimesed joogid jõuavad tehasest poelettidele veel sel aastal.
Foto: Liis Treimann

Kõvaski sõnul tuleb neil turuliidriks saada aasta või pooleteisega, sest nii on omanikega kokku lepitud. Ta rääkis saates, et Eesti ja Baltikum on Yooki koduturuks, kuid laiem eesmärk on jõuda suurematele turgudele. „Ainult Baltikumiga pole võimalik sellist tööstust ära toita,“ rääkis Kõvask ning avaldas lootust, et kaerajoogist saab ka Eesti ekspordi lipulaev.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960