Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 11. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Teisaldatavad kütusemahutid säästavad põllumehe aega ja raha

Melit AP OÜ pakub Itaalia firma SAVI kvaliteetseid kütusemahuteid mõõdus 210 liitrist kuni 9000 liitrini.

„Aeg on raha ning objektil töötades pole kellegi aega sõita töömasinaga tanklasse kütuse järele,“ ütleb Melit AP OÜ müügijuht Pavel Fjodorov. „Selleks loodud kütusemahutid mahutavad vastavalt kütust nii eratarbija vajadustele ja soovidele kuni suuremahuliste objektide mitmekümne töömasina tarvis. Täna on meie valikus nelja tüüpi kütusemahuteid.“

Kütusemahuti Gian – mahutite lipulaev

1500 - 9000 liitrit kütust mahutav Gian on üks suuremaid ja riskivabamaid mahuteid, mille topeltseinad välistavad kütuse lekkevõimaluse. Ventilatsiooniga mahutile on võimalik paigaldada erinevaid pumpasid tootlikkusega 55-100 liitrit/minutis. Lisavarustusena saab määrata tankijate hulga ning anda neile kütusetankimiseks erinevaid PIN-koodid, et vältida varguste ohte. Samas saab näiteks iga kuu või lõpetatud objekti lõpus võtta iga kasutaja kohta väljavõtte, kui palju on kellelgi kütust kulunud.

Kütusemahuti Planet – lekkevann säästab võimalikust kütusekaost

Süsinikterasest 1500 - 1900 liitriseid Planet mahuteid saab tellida kahte sorti lekkevanniga: standardvariant mahutab 50% mahuti mahust, aga lisavarustusena saab tellida lekkevanni, mis mahutab 100% mahutis olevast kütusest. Mahuti kohale paigaldatav katus välistab lekkinud kütuse segunemise vihma- või lumeveega.

Mahuti juurde kuulub elektriline pump tootlikkusega 60 l/min, aga vastavalt soovile võib tellida ka elektrilise pumba tootlikkusega 80-120 l/min. Sarnaselt Gianile saab ka Planetile paigaldada kasutajapõhise PIN-koodidega luku.

Kütusemahuti Service MT – mugav transportida

Kui esimesed kaks mahutit olid suured ning mõeldud pigem statsionaarseks kasutamiseks, siis metallist 250 - 910 liitrit mahutav mahuti on ideaalne abiline ehitusplatsidel, põlluservadel ning metsas. Mahutil on olemas spetsiaalsed kohad kahveltõstukiga tõstmiseks ning see mahub nii suurematesse autodesse kui ka haagistesse. Service MT-l on elektriline pump tootlikkusega 40 l/min ning neljameetrine voolik.

Service PL – mõeldes väiketootjale

Ainsat valikus olevat plastikust mahutit on kerge ja lihtne transportida. 210- ja 440-liitrised mahutid on varustatud neljameetrise vooliku ning elektrilise pumbaga, mille tootlikkus on 40 l/min. Mahutil on olemas mugavad kahveltõstuki tõstekohad.

 

2005. aastal tegevust alustanud Melit AP esindab lisaks kaubamärgile SAVI ka LS Tractori traktoreid, Farmi Foresti puiduhakkureid, tõstukeid, vintse ja kärusid ning Soome tootja Stark kommunaalseadmeid alates lumesahkadest ja teehöövlitest kuni tänavapuhastus- ja kogumisharjadeni. Samuti müüb ettevõte tänavapuhastusseadmeid Brodd, Tiger’i haaratseid, koppasid ja võsagiljotiine ning kommunaaltraktoreid LM TRAC.

Küsi lisa:

MELIT AP OÜ, Punane 6-324, Tallinn

tel/fax: 6384 336, mob: 555 46 297

www.melit.ee; [email protected]; www.facebook.com/www.melit.ee

Kütusemahuti Gian.
Foto: MELIT AP OÜ
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960