(Sisuturundus) Metsis esitleb Maamessil uut masinat

Metsis esitleb Maamessil uut masinat
Metsis esitleb Maamessil uut masinat

19.-21. aprillil 2018 Tartus toimuval Maamessil esitleb metsatehnikatootja Metsis OÜ uut, esimest kümnerattalist metsaveotraktorit Metsis 10 x 10.

Koostöös klientidega on valminud ja juba sel kevadel esitletav 10x10 rattaline metsaveotraktor, millel kõik rattad veavad. Sarnaseid masinaid konkurentidel on, kuid sellist, kus kõik rattad veavad veel ei ole.

Masin on sündinud omaniku Metsis OÜ teiste ettevõtete Iftar AS ja Mets ja Põld OÜ masinameeste ning klientide AP Mets AS ja Prenton OÜ koostööna. Insenerid ja kliendid arvavad, et pehmetel pinnastel on selline masin asendamatu.

Uue masina kõik kümme ratast veavad.
Uue masina kõik kümme ratast veavad.

Tule ja külasta meie messiboksi ja vaata uus masin üle.


Küsi lisainfot: 
Ivo Jürgenson
Metsis OÜ
Telefon: +372 506 1249
E-post: ivo.jyrgenson@metsis.com
www.metsis.com

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised