Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 15. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metsis esitleb Maamessil uut masinat

Metsis esitleb Maamessil uut masinat
Foto: Metsis OÜ
19.-21. aprillil 2018 Tartus toimuval Maamessil esitleb metsatehnikatootja Metsis OÜ uut, esimest kümnerattalist metsaveotraktorit Metsis 10 x 10.

Koostöös klientidega on valminud ja juba sel kevadel esitletav 10x10 rattaline metsaveotraktor, millel kõik rattad veavad. Sarnaseid masinaid konkurentidel on, kuid sellist, kus kõik rattad veavad veel ei ole.

Masin on sündinud omaniku Metsis OÜ teiste ettevõtete Iftar AS ja Mets ja Põld OÜ masinameeste ning klientide AP Mets AS ja Prenton OÜ koostööna. Insenerid ja kliendid arvavad, et pehmetel pinnastel on selline masin asendamatu.

Uue masina kõik kümme ratast veavad.
Foto: Metsis OÜ

Tule ja külasta meie messiboksi ja vaata uus masin üle.

Küsi lisainfot: 

Ivo JürgensonMetsis OÜTelefon: +372 506 1249E-post: [email protected]

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960