Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus • 30. aprill 2021

Dotnuva Baltic on saanud Eurol Agri õli ainsaks volitatud esindajaks kolmes balti riigis.

Autor: Dotnuva Baltic AS
Dotnuva Baltic on saanud Eurol Agri õli ainsaks volitatud esindajaks kolmes balti riigis.Eurol asutati 1977 aastal Hollandis ja impordib kõrgekvaliteedilist õli rohkem kui 80 riiki üle maailma.

Eurol toodab erinevatele turusegmentidele tippkvaliteediga määrdeaineid, tehnilisi vedelikke, ning puhastus -ja hooldusvahendeid.

Eurol alustas õlide tootmist mootorratastele, aga hiljem lisandus sellele veel autotööstus, tööstus, laevandus ja põllumajandus. Eurol õli kasutatakse laialdaselt ka professionaalses moto-ja autospordis, kus on vaja ülimalt kvaliteetset õli. See tõestab Eurol õli kõrgeimat kvaliteeditaset. Eurol õlid on saanud paljude mootoritootjate heakskiidu.

Eurol pöörab oma õlitootmisprotsessides suurt tähelepanu ökoloogiale. Viimase põlvkonna mootoritele mõeldud mootoriõli on välja töötatud keskendudes kütusesäästlikkusele, pikematele vahetusintervallidele ja pikaajalistele määrimisomadustele. See vähendab kulumist ja pikendab seadme tööiga. Eurol õlidel on ISO sertifikaat, mis tõendab, et Eurol tooted vastavad rahvusvahelistele keskkonnastandarditele.

Põllumajanduskliendid saavad kõigis Dotnuva Baltic esindustes osta täissünteetilist mootoriõli Eurol Agri Engine Ultra 10W40. Vanematele traktoritele ilma DPF filtrita Eurol Agri 15W40. Universaalne jõuülekande/hüdroõli (UTTO tüüpi) Eurol Agri UTTO MV60 ja Eurol Agri LV 40 ning mineraalne HVLP tüüpi hüdraulika õli. Eurol Agri õli on pakendatud 20l, 60l ja 210l mahutitesse.

Eurol Agri Engine Ultra 10W40 - See on pikkade vahetamisintervallidega vastupidav õli. Sobib DPF, EGR ja muude gaasieemaldussüsteemidega. Seda õli saab kasutada kõigis mootorites, mis vastavad Euro heitmenõuetele. Säilitab suurepäraselt kolvide puhtuse, hoiab ära liigse kulumise ja tagab stabiilse määrimise.

Eurol Agri 15W40 - Mõeldud mootoritele millel puudub DPF süsteem. Kaitseb määritud osi suurepäraselt kulumise, settimise ja korrosiooni eest.

Eurol Agri UTTO MV60 - Universaalne jõuülekande/hüdroõli (UTTO tüüpi). See on äärmiselt suure jõudlusega universaalne õli, mida saab kasutada hüdraulilise jõuülekande ülekandesüsteemides, märgpidurite ja muude komponentide jaoks. Õlis kasutatavad lisandid tagavad pikema õlivahetusintervalli, samuti väiksema kütusekulu ja kõrge tehnilise efektiivsuse.

Eurol Agri UTTO LV40 - Universaalne jõuülekande/hüdroõli (UTTO tüüpi). See on kõrgekvaliteetne universaalne hüdraulikaülekande õli (UTTO tüüp), mida kasutatakse põllumajandustehnika hüdrauliliste ülekandesüsteemide ja sõlmede jaoks. Õlis kasutatavad lisandid tagavad õlitatud mehhanismide optimaalse töö.

Mineraalne HVLP tüüpi õli - Kasutatakse hüdraulikasüsteemides. Õli kõrge kvaliteet tagab sujuva töö ja ühtlase viskoossuse erinevatel temperatuuri vahemikel. Õli kaitseb määritud alasid korrosiooni, settimise ja hõõrdumise eest.

Loe lisaks SIIT

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616