Autor: Shirts & Co • 24. detsember 2023

3 veebikasiinode väikest saladust

Internetipõhised hasartmängud on muutunud ülemaailmseks tööstusharuks ja saanud märkamatult osaks igapäevaelust. Kuigi kasiinomängudes pikas perspektiivis võitmine on välistatud (sest maja võidab alati), on tõsi ka see, et õige strateegia ja mõne väikese nipi abil on reaalne oma võiduvõimalusi pisut parandada.

Kas teadsid, et internetikasiino hasartmängude võidu ja kaotuse vahe võib olla vaid 0,01 protsenti? See tähendab, et alati pole tarvis võita kasiinot, vaid vahel piisab ka teiste mängijate ees edu saavutamisest. Olukorras, kus juhuslikkus ning õnn on väljaspool sinu kontrolli, on siiski mõned nipid, kuidas endale veebikasiinos väike eelis anda.

Mõnedel kasiinomängudel on paremad koefitsiendid kui teistel

Kõik kasiinomängud on loodud kasiinodele tulu tooma ning veebikasiinod nagu Vivatbet pakuvad nii suurt mängude valikut, et see võib silme eest kirjuks võtta. Mänguvalikus on aga mõnedel mängudel paremaid koefitsiendid kui teistel. Nende mängude hulka kuuluvad Blackjack, baccarat ja craps, mille võiduvõimalused jäävad vahemikku 44-50%. Hasartmängude kontekstis peetakse 50%-list võiduvõimalust väga kõrgeks ning see on võimalik ainult seetõttu, et nendes mängudes ei pea lootma jääma üksnes õnnele, vaid saab kasutada ka strateegiaid, mis võiduvõimalusi suurendavad.

Võtame näiteks Blackjacki. See on lihtne mäng, mida mängitakse diileri vastu ning kumb saab 21-le lähedasema tulemuse (ilma seda numbrit ületamata) võidab mängu. Võitmiseks on nii mängijal kui ka diilerile tarvis õnne ja natuke oskusi. Kuna mõlema tulemus sõltub võrdsete oskuste korral õnnest, siis on võiduvõimalused peaaegu võrdsed (Vivatbet-sarnastes veebikasiinodes on diileril vaid 1%-line edu).

Veebikasiinod võivad sinu konto blokeerida kui sa liiga palju võidad

Veebikasiinode näol on tegemist äriettevõtetega ja seetõttu pole kuigi imelik, et mõne mängija suured võidud neile peavalu tekitada võivad. Enamikes kasiinomängudes puudub mängijatel tulemuste üle igasugune kontroll ning olukordi, kus internetikasiino peaks muretsema hakkama isegi ei teki.

Teine lugu on spordipanustamisega, mille puhul on esiteks võimalik teha eeltööd ja teiseks rakendada panustamisstrateegiaid, mis võiduvõimalusi suurendavad ja võimalikke kaotusi minimeerivad. Kogenud spordiennustajad kasutavad näiteks tihtipeale erinevaid veebikasiinosid, et oma strateegiaid ellu viia ilma oma tegevusele tähelepanu tõmbamata.

Suurem osa kasiino kasumist tuleb slotimasinatest

Enamik veebikasiinosid pakub mängijatele suurel hulgal slotimänge. Seda muuhulgas ka sellepärast, et nendelt teenivad kasiinod kõige rohkem raha. Pikemas perspektiivis slotikaid ületada pole võimalik, sest need mängud on programmeeritud säilitama teatud protsendi igast panusest. Erinevatel slotimängudel võivad küll olla erinevad võidukoefitsiendid, kuid need kõik on loodud tulu tooma kasiinole ja mitte mängijatele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960