Tuiksoo nimetati Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja auliikmeks

Türi Majandusgümnaasiumis toimunud
korralisel üldkoosolekul nimetas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda oma
auliikmeks Ester Tuiksoo, teatas koda.

"Ester Tuiksoo tegevust Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja arendamisel on raske üle hinnata. Ta töötas kojas pikka aega, aastail 1997-2001 juhatuse aseesimehena ning hiljem, kuni 2004. aastani juhatuse esimehena. Selle aja jooksul andis Ester Tuiksoo koja käekäiku ja arengusse märkimisväärse panuse," põhjendas auliikme staatuse andmist Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja praegune juhatuse esimees Ants Käärma.

Auliikme nimetus antakse igal aastal vaid ühele inimesele, kes on kaasa aidanud EPKK eesmärkide täitmisele ning kel on koja arengus ja tegevuses oluline koht ja tähendus. Auliige valitakse koja liikme(te) või juhatuse kirjalikul ettepanekul ning auliikme nimetuse andmise otsustab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja aumärk anti kauaaegsele koja nõukogu liikmele, E-Piima juhatuse esimehele Jaanus Murakasele.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised