8. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuiksoo nimetati Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja auliikmeks

Türi Majandusgümnaasiumis toimunud korralisel üldkoosolekul nimetas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda oma auliikmeks Ester Tuiksoo, teatas koda.

"Ester Tuiksoo tegevust Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja arendamisel on raske üle hinnata. Ta töötas kojas pikka aega, aastail 1997-2001 juhatuse aseesimehena ning hiljem, kuni 2004. aastani juhatuse esimehena. Selle aja jooksul andis Ester Tuiksoo koja käekäiku ja arengusse märkimisväärse panuse," põhjendas auliikme staatuse andmist Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja praegune juhatuse esimees Ants Käärma.

Auliikme nimetus antakse igal aastal vaid ühele inimesele, kes on kaasa aidanud EPKK eesmärkide täitmisele ning kel on koja arengus ja tegevuses oluline koht ja tähendus. Auliige valitakse koja liikme(te) või juhatuse kirjalikul ettepanekul ning auliikme nimetuse andmise otsustab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja aumärk anti kauaaegsele koja nõukogu liikmele, E-Piima juhatuse esimehele Jaanus Murakasele.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751