25. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome põllumajanduse loodussõbralikkus on müüt

Soome põllumajandus ei ole mitte loodussõbralik, vaid hoopis koormab keskkonda enamgi kui mujal Euroopas.

Nii väidab professor Sirpa Kurppa Soome maa- ja toiduainemajanduse uurimiskeskusest, vahendas Yle24 uudist Päevaleht Online.

Maaviljelus Soomes kulutab palju energiat, kuid hektari maa pealt saadav saak jääb siiski poole võrra alla Kesk-Euroopale.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960