13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti võib jääda ilma miljonitest eurolattidest

Läti võib kaotada miljoneid latte Euroopa Liidu toetusraha, sest riik teinud illegaalseid väljamakseid enne ELiga liitumist SAPARDi fondist, kirjutas Dienas Bizness.

SAPARDi fondi toetused olid mõeldud põllumajandusele ja maapiirkondade arenguks. Rikkumised avastas Euroopa Liidu revisjonikomisjon.

"See võib põllumeestele tulevikus palju halba teha, põllumajandusministeerium peab kiirest tegutsema. Kiiresti tuleb selgitada, kus vead tehti ja mida teha vigade parandamiseks,“ ütles Piena celši esimees Ilze Aizsilniece.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960