17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Greenpeace müüris euroliidu hoone ukse kinni

Greenpeace’i aktivistid müürisid täna hommikul Brüsselis kinni Euroopa Nõukogu hoone sissepääsud, protesteerides nii Euroopa Liidu kalanduspoliitika vastu.

Paari meetri kõrgune ja kalavõrguga kindlustatud müür, mis keskkonnaorganisatsioonil õnnestus ehitada, takistas sissepääsu hoonesse, kus Euroopa Liidu 27 liikmesriigi põllumajandus- ja kalandusministrid kavatsevad pidada kolmepäevase kohtumise, kirjutas Svenska Dagbladet.

Kohtumise päevakorras on muu hulgas Euroopa Liidu vetes kehtestatavad kalanduskvoodid aastaks 2008.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960