Väiketootja: põllumeeste erialaliidud raiskavad raha

Raplamaal Oja-Andrese talu
pidav Peeter Rostin ütles aripaev.ee-le et Talupidajate Liit ja Eesti
Põllumajandus-Kaubanduskoda dubleerivad üksteist ja raiskavad raha.

Tema sõnul võiks olla vaid üks organisatsioon. Rostin viitas sellele, et kaubanduskoda oli rahvaliitlaste poliitiline organisatsioon. "Kui nad suudavad ennast poliitilisest organisatsioonist ümber korraldada, on neil mõtet, muidu mitte," arvas ta.

Rostin ütles, et ei muretse Tunnustatud Eesti Maitse märgi kaotamise pärast, mida põllumajandus-kaubanduskoda jagab. "Me pole sunnismaised," ütles ta ning lisas, et märk peaks kuuluma kõikidele Eesti tootjatele, mitte sõltuma mingist liikmelisusest. Ta avaldas ka lootust, et lähiajal vaadatakse selle märgi jagamise kord ümber.

Peeter Rostin kasvatab 40 hektaril kartulit, kuid peremehel on plaanis laiendada tegevust uutesse valdkondadesse. Peremees on MTÜ Eesti kartul ja TÜ Talukartul eestvedaja ning Eesti Parim Talu 2007 üks võitja.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised