13. juuli 2008

AUDIOGALERII: Eestlased saevad end maailma tippu

"Järjepidevust on vaja. Täpselt samamoodi nagu igas spordis," ütleb Eesti tippsaagija Andres Olesk.

Eile lõppes Jänedal rahvusvaheline metsalangetajate treeninglaager, mille käigus valmistuti oktoobris Saksamaal toimuvateks Raie Maailmameistrivõistlusteks. MMil osalevad 30 riiki, igas meeskonnas on 4 liiget. Kavas on 5 ala: langetamine, saeketi vahetus, kombineeritud järkamine, täpsussaagimine ja laasimine.

Valga Puu juhataja Andres Olesk on seitsmekordne Eesti meister ja meeskondlik maailmameister. Maailmameistri tiitlit ennustasid Soome kolleegid talle juba 10 aasta eest. "Me lähme kindlasti võtma sama kohta, mis eelmine kord. Oleme valitsevad maailmameistrid ja sealt allapoole oleks ebaõnnestumine. Treenid, siis tahaks ikka mingit tunnustust ka saada. Mis niisama ikka rabeleda," võtab Olesk enne Jonseredi sae käimatõmbamist jutu kokku.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150