30. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgus Saaremaa aasta põllumees

Ajalehe Oma Saar ja Kadi raadio korraldatud konkursil selgus Saaremaa aasta põllumees 2008, kelleks on 14 aastat Kärla põllumajandusühistut juhtinud Ülar Tänak.

Komisjoni liikmed hindasid kõrgelt Kärla ühistus saavutatut - nüüdisaegne lüpsikarjafarm koos kaasaegse sisustusega, heal järjel oleva piimatootmisega, lüpsjatele ja teistele farmitöötajaile on loodud head töötingimused ning töötajate erialast koolitust, kirjutas Oma Saar.

Millise töö vastne Saaremaa aasta põllumees ühistusse naastes ette võtab?

“Emotsioonid on nii suured, et ei oskagi kohe öelda, mis see konkreetne asi võiks olla. Eks ikka igapäevatöö planeerimine, et kõik asjad joone peal oleksid,” vastas Ülar Tänak.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960