Autor: Ain Alvela • 30. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamess loodab tänavu rekordeid purustada 

Tänavu Tartus 22.-24. aprillini toimuvale Baltimaade suurim põllumajandustehnika ja -saaduste väljanäitusele Maamessile on tänase seisuga registreerunud 200 eksponenti. 

„Registreerimise jätmine viimasele minutile võib mõnelegi  tähendada, et selleks aastaks tuleb osalemine messil unustada," tõdes Maamessi projektijuht Margus Kikkul. "Vaatamata majanduseses mitte  kõige paremale olukorrale on Maamess põllumajanduse ja metsandusega seotud firmade hulgas jätkuvalt  populaarne. Eesmärk on tänavu registreerida  250 firmat.“

Mullusega võrreldes on  pindade müük eksponentidele olnud tänavu edukam, plussis ollakse nii firmade arvu kui ka käibe poolest. Lisaks Eesti ettevõtjatele on eksponente sellel aastal seitsmest välisriigist. Kikkuli sõnul oleks veerand tuhat osalevat firmat kõigi aegade rekord.

Korraldajad loodavad ületada ka külastatavusnumbrid.  Kolme messipäeva jooksul peaks prognooside kohaselt Maamessi  külastama 30 000 huvilist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960