Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaan Sõrra: Põllumehele on rahva toetus hädavajalik!

Äripäev on välja tulnud väga tänuväärse algatusega - sellist veebilehte oli põllumeestele ammu vaja, märkis Eesti põllumeeste keskliidu asepresident Jaan Sõrra.

Tema sõnul oleks uuidsveebist väga huvitav lugeda ka mittepõllumajandusinimeste  arvamusi, et saaks teada, kui hästi teiste valdkondade esindajad põllumajandust mõistavad. Vääritimõistmist on Sõrra sõnul palju ja kui ka põllumeestele sõna antakse, siis saaks meie töö toidutarbijatele lähedasemaks. Euroopa Liidu uue eelarveperioodi valguses on Eesti põllumeestele hädavajalik rahva toetus.

"Eelistage ikka Eesti toitu!," oli Sõrra üleskutse kõigile.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105