Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 15. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võrumaal jätkub erametsaomanikele tugiteenuste osutamine

Võrumaa Metsaomanike Liit (VML) jätkab 2013. aastal metsaomanikele tugiteenuste osutamist.

Hoolimata sellest, et möödunud aastal lõpetati SA Erametsakeskus poolt  metsaühistutele tugiisiku toetuse maksmine, jätkab VML juures tööd erametsanduslik tugiisik Erki Sok.

„Läbi tugiisiku tegevuse on saanud teenindatud väga palju metsaomanikke, samuti on toimunud oluline kasv metsaühistu arengus. Olime kindlad, et tugiisiku tegevuskulude rahastamine jätkub riigi poolt ka 2013. aastal, kuid ometi nii ei läinud ja nüüd peame leidma raha selleks muudest allikatest. Igal juhul tugiisik jätkab oma tegevust,” kinnitas VML esimees Aarne Volkov.

Metsaühistu juures jätkavad metsaomanike individuaalnõustamist 3 konsulenti.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960