Kirjuta end maaettevõtluse ajalukku

Infopank Agent ja veebiportaal pollumajandus.ee kutsuvad osalema Maaettevõtluse võtmeisikute leksikonis.

Äripäev on kirjastanud võtmeisikute leksikone juba üle 10 aasta, esimene leksikon „Tippjuhid“, ilmus 2002. aastal. Kümne aasta jooksul oleme välja andnud kuus Tippjuhtide leksikoni, kolm maakonna võtmeisikute leksikoni ja üle 10 valdkonna võtmeisikute leksikoni: viimati nt „Kaubanduse võtmeisikud“ ja „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud“.

Leksikonide eesmärk on väärtustada valdkondade võtmeisikuid ning ühtlasi kajastada Eesti ettevõtluse ajalugu. Oleme kirjutanud Eesti majandusajalukku üle 20 000 võtmeisiku ja nende eluloo.

Maaettevõtluse võtmeisikute leksikoni ootame osalema kõiki maaettevõtlusega seotud ettevõtete juhtimise ja igapäevatööga seotud isikud. Samuti riigiasutuste juhte ja spetsialiste, kes on seotud maaettevõtluse tugiteenustega.

Kõige lihtsam viis end kirjutada Eesti maamajanduse ja -ettevõtluse ajalukku, on täita osalemisankeet siin: http://www.aripaev.ee/mod/tagasiside/Maaettev_leksikon2013/ . Ootame ankeete täitma kuni 15. märts 2013.

Maaettevõtluse võtmeisikute leksikoni ilmumine on planeeritud aprilli lõppu.

Lisainfo:

Jane Suu leksikonide projektijuht, e-post: leksikon@aripaev.ee

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised