Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itaallane toob välisturistid Abrukale pardijahile

2013-2014. jahiaasta suuruluki jahilubade enampakkumise Abruka jahialal võitis itaallasest turismiettevõtja, kirjutas Saarte Hääl.

“Tegelen jahiturismiga ja plaanime seal välisturistidele pardijahti korraldada,” ütles Saarte Häälele Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) oksjoni võitja Samuele De Pizzol, kes maksab 1000eurose alghinnaga välja pakutud 1080 ha suuruse Abruka jahiala lubade eest 2555 eurot.

RMK jahindusosakonna peaspetsialisti Kalev Männiste sõnul on Samuele De Pizzolil Eesti isikukood ja ta elab Tallinnas. “Ta naine on eestlane ja ta oskab hästi eesti keelt, kaks aastat tagasi tegi ta ära Eesti jahimeheeksami,” ütles Männiste, kelle sõnul ei kuulu De Pizzol ühtegi jahiühendusse.

Männiste andmetel käib Abrukal põhiliselt linnujaht ja kõigi eelduste kohaselt lastakse ka paar põtra.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960