Itaallane toob välisturistid Abrukale pardijahile

2013-2014. jahiaasta suuruluki jahilubade enampakkumise Abruka jahialal võitis itaallasest turismiettevõtja, kirjutas Saarte Hääl.

“Tegelen jahiturismiga ja plaanime seal välisturistidele pardijahti korraldada,” ütles Saarte Häälele Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) oksjoni võitja Samuele De Pizzol, kes maksab 1000eurose alghinnaga välja pakutud 1080 ha suuruse Abruka jahiala lubade eest 2555 eurot.

RMK jahindusosakonna peaspetsialisti Kalev Männiste sõnul on Samuele De Pizzolil Eesti isikukood ja ta elab Tallinnas. “Ta naine on eestlane ja ta oskab hästi eesti keelt, kaks aastat tagasi tegi ta ära Eesti jahimeheeksami,” ütles Männiste, kelle sõnul ei kuulu De Pizzol ühtegi jahiühendusse.

Männiste andmetel käib Abrukal põhiliselt linnujaht ja kõigi eelduste kohaselt lastakse ka paar põtra.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised