Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuenenud portaal eramets.ee on senisest kasutajasõbralikum

Metsandushuviliste seas populaarne portaal www.eramets.ee on läbi teinud põhjaliku värskenduskuuri. Uue kujundusega portaal on kasutajatele avatud alates homme õhtust, 28. märtsist.  

Portaali uuendamise eesmärk oli muuta see senisest kasutajasõbralikumaks ja ülevaatlikumaks. Senisest loogilisemad menüüd, esilehel olev andmeplokk ja lisandunud metsaühistute maakonnakaart hõlbustavad vajaliku info leidmist.

Muutunud on foorumi kasutamise kord: kommentaari lisades peab kasutaja ennast ühekordselt tuvastama ID-kaardiga, edaspidi kuvatakse foorumis kasutaja päris nime. Nii saame ära hoida kasutajates meelehärmi tekitanud kommertssuunitlusega rämpspostituste jõudmise foorumisse ja suurendame kasutajate vastutust kommentaaride sisu osas.

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960