Uuenenud portaal eramets.ee on senisest kasutajasõbralikum

Metsandushuviliste seas populaarne portaal www.eramets.ee on läbi teinud põhjaliku värskenduskuuri. Uue kujundusega portaal on kasutajatele avatud alates homme õhtust, 28. märtsist.  

Portaali uuendamise eesmärk oli muuta see senisest kasutajasõbralikumaks ja ülevaatlikumaks. Senisest loogilisemad menüüd, esilehel olev andmeplokk ja lisandunud metsaühistute maakonnakaart hõlbustavad vajaliku info leidmist.

Muutunud on foorumi kasutamise kord: kommentaari lisades peab kasutaja ennast ühekordselt tuvastama ID-kaardiga, edaspidi kuvatakse foorumis kasutaja päris nime. Nii saame ära hoida kasutajates meelehärmi tekitanud kommertssuunitlusega rämpspostituste jõudmise foorumisse ja suurendame kasutajate vastutust kommentaaride sisu osas.

 

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised