Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamessilt leiab ärikontakte ka mujale maailma

Täna ja homme jätkuv Maamess 2013 on paik, kus saab sõlmida kontakte mitmete välisriikide ärimeestega. Lisaks messil osalevatele välisfirmadele on messi külastanud ka mitmed välisdelegatsioonid. 

Täna ennelõunal viibis messil Peterburi ärikontaktide keskuse BIZKON delegatsioon, kuhu kuuluvad mitmed Leningradi oblasti põllumajanduses ja toiduainetööstuses tegutsevad ettevõtjad. Keskuse juhataja Alexey Varshavskiy rääkis, et keskus tegutseb kolmes riigis – lisaks Venemaale veel Eestis ja Soomes. Üheskoos osaletakse Euroopa Liidu partnerlusprogrammis. Kuuid keskuse peamine huvi on leida ja vahendada kasulikke ärikontakte.  

„Praegu siin Eestis ja Maamkessil vaatame, kas leiame midagi. Meie delegatsioonis on erinevate huvidega ettevõtjad, nii et võibolla leiab keegi neist messilt kasuliku kontakti,“ rääkis Vashavskiy. Ta lisas, et Maamess avaldab muljet ka rahvusvahelistele ettevõtjatele.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751