Jaga lugu:

Maamessilt leiab ärikontakte ka mujale maailma

Täna ja homme jätkuv Maamess 2013 on paik, kus saab sõlmida kontakte mitmete välisriikide ärimeestega. Lisaks messil osalevatele välisfirmadele on messi külastanud ka mitmed välisdelegatsioonid. 

Täna ennelõunal viibis messil Peterburi ärikontaktide keskuse BIZKON delegatsioon, kuhu kuuluvad mitmed Leningradi oblasti põllumajanduses ja toiduainetööstuses tegutsevad ettevõtjad. Keskuse juhataja Alexey Varshavskiy rääkis, et keskus tegutseb kolmes riigis – lisaks Venemaale veel Eestis ja Soomes. Üheskoos osaletakse Euroopa Liidu partnerlusprogrammis. Kuuid keskuse peamine huvi on leida ja vahendada kasulikke ärikontakte.  

„Praegu siin Eestis ja Maamkessil vaatame, kas leiame midagi. Meie delegatsioonis on erinevate huvidega ettevõtjad, nii et võibolla leiab keegi neist messilt kasuliku kontakti,“ rääkis Vashavskiy. Ta lisas, et Maamess avaldab muljet ka rahvusvahelistele ettevõtjatele.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Pollumajandus.ee toetajad:

Enimloetud
Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789meelika@pollumajandus.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee