Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mecro asutas aia- ja metsatehnika poeketi

Tööriistade ja põllumajandustehnika importija AS Mecro asutas 23 aia- ja metsatehnika müüjat koondava kauplustevõrgu Aiatehnikaeksperdid.

Aprillis käivitunud uus poodidekett koondab 23 tegutsevat aia- ja metsatehnika müüjat üle Eesti.

"Oleme panustanud lisaks müügile ka korralikele nõuannetele ja müügijärgsele hooldusele," ütles Aiatehnikaekspertide tehniline konsultant Lauri Lotamõis. "Tihti tekib tehnikat soetades hulk küsimusi, millele vastuste leidmine on ajakulukas ja lükkab ostuotsust edasi," põhjendas ta eraldi nõuandeveebi loomist. "Lisaks vastame foorumis küsimustele ja huvitavamate teemade puhul pakume eestikeelseid videoklippe, mis kirjeldavad ja soovitavad tehnikat," lisas Lotamõis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960