RMK nõukogu esimehena jätkab Mati Polli

RMK nõukogu uus koosseis valis esimehena jätkama Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu juhatuse liikme Mati Polli. Nõukogu aseesimeheks valiti keskkonnaministeeriumi kantsler Andres Talijärv.

RMK auditikomitee esimehena jätkab riigikogu liige Tõnis Kõiv, komitee liikmeteks valiti rahandusministeeriumi riigi eelarvepoliitika asekantsler Ivar Sikk ja keskkonnaministeeriumi siseauditi osakonna juhataja Urmas Hallika.

Valitsus kinnitas RMK nõukogu koosseisu kolmeks aastaks seoses eelmise koosseisu volituste lõppemisega.

RMK nõukogus jätkavad Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu juhatuse liige Mati Polli, keskkonnaministeeriumi kantsler Andres Talijärv, riigikogu liikmed Liisa-Ly Pakosta, Tõnis Kõiv ja Jaanus Tamkivi ning rahandusministeeriumi riigi eelarvepoliitika asekantsler Ivar Sikk.

Uute liikmetena kinnitas valitsus RMK nõukogu koosseisu keskkonnaministeeriumi siseauditi osakonna juhataja Urmas Hallika, Eesti Noorsootöö Keskuse nõuniku Tarmo Kruusimäe ning Eesti Omanike Keskliidu peasekretäri Priit Värgi.

RMK on metsaseadusega moodustatud riigitulundusasutus, mille põhiülesanne on riigimetsa säästlik ja efektiivne majandamine. RMK kasvatab metsauuendusmaterjali, korraldab metsatöid, viib läbi praktilisi looduskaitsetöid ja tegeleb metsa ja puidu müügiga. Lisaks loob RMK looduses liikumise ja metsapuhkuse võimalusi puhkealadel, viies Eesti rahvuspargis ning ligi 40 muul kaitsealal ja kujundab loodusteadlikkust. RMK majandada on 38% Eesti metsadest.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised