Biobanaanide müük kasvas aastaga ligi 35 protsenti

Tarbijad eelistavad üha enam orgaaniliselt kasvatatud puuvilju. Nii on Rimi kauplustes keemiliste tõrjevahendite ja kunstväetisteta kasvatatud biobanaanide müük kasvanud aastaga kolmandiku võrra.

„Tarbijad hindavad üha enam puu- ja köögiviljade puhul laia valikut ning aina sagedamini soovitakse osta kunstväetisteta kasvatatud vilju,“ sõnas Rimi kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats. „Hoolimata veidi kõrgemast hinnast on paljudele tarbijatele tähtis, et toiduained oleks orgaaniliselt kasvatatud. Seda näitavad nii biobanaanide kui ka teiste mahetoodete müügitulemused. Võrreldes eelmisel aasta tulemustega ostetakse biobanaane igakuiselt ligi 35 protsenti enam,“ lisas Bats.

Biobanaanide kasvatamisel ei kasutata keemilisi tõrjevahendeid ega kunstiväetisi. Viljade kasvatamisprotsessi kontrollivad regulaarselt rahvusvahelised ja sõltumatud organisatsioonid, kes väljastavad viljade kvaliteedi kohta sertifikaadi. Rimi puuviljaletis on jaekettide suurim valik erinevaid banaanisorte.  Lisaks tavalisele ja biobanaanile on valikus punased ja minibanaanid. 

Rimi kauplustes on vastavalt hooajale ning sortimendile igapäevaselt müügil enam kui 300 puu- ja köögivilja. Lisaks on valikus mitmed maitserohelised, mis sobivad igapäevaste roogade maitsestamiseks.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised