Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uudiskirjaga liitujate loosi võitja on selgunud

Kõigi põllumajandus.ee uudiskirjaga ajavahemikul 09.08.-13.08.2013, liitunute vahel loosisime täna välja seminari   tasuta pääsme.

Tasuta pääsme 22. augustil toimuvale seminarile võitis Heino Vait Saare Mari OÜst. Palju õnne!

Võitjaga võtame ühendust.

Kõigile teistele uudiskirjaga liitujatele suured tänud liitumast ja head uudiskirja lugemist! Samuti on võimalik kuni 15.08. registreeruda seminarile "Kas keskkonnanõuded söövad põllumehe kasumi?“ soodushinnaga.

Seminari päevakava näed ja registreeruda saad SIIN

Kutsu sõber liituma pollumajandus.ee tasuta uudiskirjaga. Liituda saad SIIN.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960