FOTOD: Jäneda Põllutöökeskkool 95

Möödunud reedel tähistas Eesti vanim põllumajandusharidust andnud kool, Jäneda Põllutöökeskkool, oma 95. juubelit.

Arnold Rüüteli sõnul on temal Jäneda ajast vaid kenad mälestused, kuigi aeg oli tol ajal keeruline. „Eelkõige meenub see, et toonased õpetajad leidsid aega kõikide õpilastega vestlemiseks, kool oli ju teine kodu, mitte lihtsalt õppeasutus,“ kommenteeris Rüütel.

 „Olen koolile tänulik siit saadud hariduse eest, siit sain põhjalikud teoreetilised ja praktilised teadmised põllumajandusest. Tore on ka see, et tänasel kenal päikeselisel päeval, oli minu kursuselt kohal 5 inimest, kellega oli rõõm kohtuda." 

Vaata fotosid vilistlaste kokkutulekust:

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised