Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Jäneda Põllutöökeskkool 95

Möödunud reedel tähistas Eesti vanim põllumajandusharidust andnud kool, Jäneda Põllutöökeskkool, oma 95. juubelit.

Arnold Rüüteli sõnul on temal Jäneda ajast vaid kenad mälestused, kuigi aeg oli tol ajal keeruline. „Eelkõige meenub see, et toonased õpetajad leidsid aega kõikide õpilastega vestlemiseks, kool oli ju teine kodu, mitte lihtsalt õppeasutus,“ kommenteeris Rüütel.

 „Olen koolile tänulik siit saadud hariduse eest, siit sain põhjalikud teoreetilised ja praktilised teadmised põllumajandusest. Tore on ka see, et tänasel kenal päikeselisel päeval, oli minu kursuselt kohal 5 inimest, kellega oli rõõm kohtuda." 

Vaata fotosid vilistlaste kokkutulekust:

Jäneda Põllutöökeskkool 95
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960