• 17.10.13, 21:33
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Vahistati Tartu Milli töötaja

Eile võeti vahi alla Tartu Milli töötaja ja veel kolm inimest, kes on kahtlustatavad maksukuriteos, teatas Lõuna ringkonnaprokuratuur.
Aktuaalse Kaamera andmetel on vahistatud Tartu Milli töötaja ettevõtte ostujuht.
Tänaseks on kahtlustatavana üle kuulatud kümme füüsilist isikut, kellest neli võeti eile vahi alla. „Üks vahistatutest on Tartu Milli töötaja,“ kinnitas Äripäevale Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina ja lisas, et Tartu Milli juhatuse ega nõukogu liikmetele ei ole kahtlustust esitatud.
Kahtlustuse kohaselt pandi kuritegusid toime ajavahemikus 2012. aasta jaanuarist kuni käesoleva ajani.
Maksu- ja tolliameti uurimisosakonna töötaja Ardi Mitt ütles Aktuaalsele Kaamerale, et uurimine puudutab kahte paragrahvi: valeandmete esitamist suuremas summas kui 320 000 eurot ja kuritegeliku ühenduse loomist ning selle kasutamist valeandmete esitamiseks.
15. oktoobril toimus Tartu Milli territooriumil läbiotsimine. See menetlustoiming viidi läbi kriminaalmenetluse raames, mille käigus kontrollitakse ettevõtte maksudeklaratsioonides kajastatud andmete õigsust.

Seotud lood

Uudised
  • 23.10.13, 18:23
Mida teha, kui külla tuleb maksuamet?
Soraineni ärihommikul andis jurist Tanel Molok praktilisi soovitusi, mida teha, kui ettevõte satub maksuhalduri huviorbiiti.
Uudised
  • 28.10.13, 11:39
TATOLI on Tartumaa üks edukamaid firmasid
Äripäev avaldas täna Tartumaa ettevõtete TOPi, kus  9-10. kohta koos A. Le Cog ASiga jagab Tatoli AS, kelle põhitegevusalaks on põllumajandusmasinate müük. 
Uudised
  • 15.10.13, 19:58
Lausing: kahtlustatakse ühte töötajat
Maksuameti ja prokuratuuri poolt läbi otsitud Tartu Milli juht Uuno Lausing ütles, et ettevõttest viidi kaasa dokumente ning et ühte töötajat kahtlustatakse maksukuriteos.
Uudised
  • 15.10.13, 19:32
Maksuamet otsis läbi jahutootja Tartu Milli ruumid
Maksuamet ja prokuratuur korraldasid täna Baltikumi suurima jahutootja AS Tartu Milli ruumides läbiotsimise, algatatud on kriminaalmenetlus.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele