• 23.11.13, 09:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kuidas väärindada küüslauku?

Tartumaal asub Andres Voore Kadastiku talu. Pollumajandus.ee käis Kadastiku talus talvel, kui Andres alles puhus oma toodetele hinge sisse. Nüüd on mehel tooted valmis ja juba ka uued plaanid silme ees.
Noor põllumajandustootja Andres Voore tegeleb küüslaugukasvatusega ning on toetust saanud MAK meetmest 1.2.  Eesti maaelu arengukava 2007-2013 põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja meetme raames toetatakse Tartumaal tegutseva FIE Andres Voore tegevust küüslaugukasvatuse arendamisel 40 000 euroga.
Nädal tagasi käis tema tegemisi vaatamas Eesti Televisioon.
Vaata videolugu SIIT

Artikkel jätkub pärast reklaami

Seotud lood

Uudised
  • 17.05.13, 11:12
FOODART koondab Eesti ja Läti väiketootjad
Tänavusel Maamessil  jäi silma huvitav ettevõtmine, mis koondab enda alla Eesti ja Läti väiketootjad. Tegu on FOODART`i projektiga.
Uudised
  • 20.03.13, 11:14
Voore: eestimaine küüslauk vajab väärindamist
Mõnele inimesele on küüslauk meeldiv, mõnele ääretult ebameeldiv. Nii või teisiti on ta hinnatud kultuur.
  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele