Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas väärindada küüslauku?

Tartumaal asub Andres Voore Kadastiku talu. Pollumajandus.ee käis Kadastiku talus talvel, kui Andres alles puhus oma toodetele hinge sisse. Nüüd on mehel tooted valmis ja juba ka uued plaanid silme ees.

Noor põllumajandustootja Andres Voore tegeleb küüslaugukasvatusega ning on toetust saanud MAK meetmest 1.2.  Eesti maaelu arengukava 2007-2013 põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja meetme raames toetatakse Tartumaal tegutseva FIE Andres Voore tegevust küüslaugukasvatuse arendamisel 40 000 euroga.

Nädal tagasi käis tema tegemisi vaatamas Eesti Televisioon.

Vaata videolugu SIIT

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616