Kuidas väärindada küüslauku?

Tartumaal asub Andres Voore Kadastiku talu. Pollumajandus.ee käis Kadastiku talus talvel, kui Andres alles puhus oma toodetele hinge sisse. Nüüd on mehel tooted valmis ja juba ka uued plaanid silme ees.

Noor põllumajandustootja Andres Voore tegeleb küüslaugukasvatusega ning on toetust saanud MAK meetmest 1.2.  Eesti maaelu arengukava 2007-2013 põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja meetme raames toetatakse Tartumaal tegutseva FIE Andres Voore tegevust küüslaugukasvatuse arendamisel 40 000 euroga.

Nädal tagasi käis tema tegemisi vaatamas Eesti Televisioon.

Vaata videolugu SIIT

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised