Autor: Alyona Stadnik • 29. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tootja: kasvasime kuus korda ja kasvame veelgi

Ekspordi toel kasvav kalatöötleja Spratfil laiendab tegevust Jaapani turule. Kiirele kasvule tuleb lisa.

"Kolme aasta jooksul oleme müügitulu kasvatanud kuus korda, see on suur arv," märkis kalatöötlemisega tegelev Spratfil AS juhatuse liige Peeter Loim. Ettevõtte müügitulu suurenes eelmisel aastal kolmandiku võrra 835 000 euroni peamiselt lõhetoodangu kasvu tõttu. "Sel aastal kasvab veelgi," sõnas Loim. Ettevõte kasvab ekspordi toel, lisaks Saksamaale, Prantsusmaale ja Belgiale veetakse Jaapanisse.

Müügiedu tagab messidel käimine, näiteks tänavu Jaapanis. "Meil on isiklikud kontaktid, mis vahepeal olid soikus. Nüüd on need taastatud ja soojendatud," rääkis Loim, TOP100 edetabelis ühe edukama toidutööstuse juht.

Äripäev avaldas täna Eesti Edukamate Ettevõtete edetabeli, kus 195. koha saavutas Spratfil AS.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960