Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: minister jagas teenetemärke

Eile andis põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder üle ministeeriumi teenetemärgid ning tunnustas 2013. aasta parimaid karjakasvatajaid.

Vaata fotosid.

Põllumajanduse ja maaelu edendajaid, kes said EV96 aastapäevale pühendatud aktusel põllumajandusministrilt autasud. Pildil vasakult: põllumajandusteadlane Heino Lõiveke (hõbemärk), parim lihakarjakasvataja FIE Jane Mättik, veterinaar Urve Laidvee (hõbemärk), MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg, minister Helir-Valdor Seeder, maaelu edendaja Aado Kuhlap (hõbemärk), Saaremaa Piimatööstuse juhatuse esimees Andi Saagpakk (presidendi Valgetähe teenetemärgi kavaler), Kagu-Eesti suurim köögivilja- ja seakasvataja Mart Timmi (kuldmärk), kitsekasvataja Martin Repinski (hõbemärk), parim piimakarjakasvataja Ilmar Teevet Vändra OÜst.
Autor: Rene Suurkaev
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751