Fotod: vihmane ilm ei seganud Luige laadal ei kauplejaid ega ostjaid

Sel nädalavahetusel toimuv Luige laat on pika traditsiooniga – laat toimus tänavu juba 15. kord.

Kõiki lapsi tõmbas loomanäitusele, mis on üks Baltimaade põhjalikem koduloomade ja – lindude näitus. Näha saab enamikku Eestis kasvatatavaid erinevat tõugu ja sugu hobuseid, veiseid, sigu, lambaid, kitsi, karusloomi, miniloomi, kuid ka selliseid huvitavaid eksootilisi loomi nagu kängurud, alpakad, minihobused ja –lehmad. Kodulindudest on näitusel väljas kanad, pardid, haned, kalkunid, vutid, faasanid, mesilased ja eksootilised linnud nagu jaanalinnud, paabulinnud, emud, tuvid jne. Lisaks vähid ja kodumaised kalad ning eksootilised roomajad ja kahepaiksed.

Vaata fotosid esimesest laadapäevast:

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised