Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: vihmane ilm ei seganud Luige laadal ei kauplejaid ega ostjaid

Sel nädalavahetusel toimuv Luige laat on pika traditsiooniga – laat toimus tänavu juba 15. kord.

Kõiki lapsi tõmbas loomanäitusele, mis on üks Baltimaade põhjalikem koduloomade ja – lindude näitus. Näha saab enamikku Eestis kasvatatavaid erinevat tõugu ja sugu hobuseid, veiseid, sigu, lambaid, kitsi, karusloomi, miniloomi, kuid ka selliseid huvitavaid eksootilisi loomi nagu kängurud, alpakad, minihobused ja –lehmad. Kodulindudest on näitusel väljas kanad, pardid, haned, kalkunid, vutid, faasanid, mesilased ja eksootilised linnud nagu jaanalinnud, paabulinnud, emud, tuvid jne. Lisaks vähid ja kodumaised kalad ning eksootilised roomajad ja kahepaiksed.

Vaata fotosid esimesest laadapäevast:

 

Luige Laat 2014.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960