Autor: Mari Mets • 11. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salvest tahab hakata müüma Hiinas lastetoitu

Salvest tahab hakata müüma Hiinas oma mahe lastetoitu, kuna valik on sealsel turul väike ning Hiinas on tekkinud nendele toodetele piisavalt maksujõulisi tarbijaid.

Salvesti omaniku Veljo Ipitsa sõnul on Hiinas lastetoitude segmendis valik väike, esindatud on üksnes kõige tuntumad üleilmsed ketid.

"Meie potentsiaal võiks olla täisorgaaniliste ehk meie mõistes mahe lastetoitude müük Hiina turule. Lastetoitu võiks turustada mitte niivõrd tavalistes toidupoodides, vaid just spetsiaalselt lastetoitude müügile spetsialiseerunud kauplustes,“ ütles Ipits.

Ta lisas, et Hiinas on tekkinud hulganiselt maksujõulisi tarbijaid, kes on oma lapse tervise nimel valmis maksma kõrget hinda. "Külastused kohalikesse toidukettidesse ja kauplustesse näitasid, et  selles segmendis on valik suhteliselt väike," tõdes Ipits, kes viibib hetkel Eesti äridelegatsiooniga visiidil Hiinas.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751