Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stokker avab uue keskuse Jõhvis

Stokker avab täna, 20. juunil uue keskuse Jõhvis. Võrreldes vana keskusega on pinda kolm korda rohkem: suureneb müügisaal ja lisandub ehitusmasinate osa, samuti lisandus üks hooldetehniku ametikoht. Baltikumis on Stokkeril 27 keskust, neist 13 asuvad Eestis.

 Priit Prints, Stokkeri omanikfirma Mecro tegevjuht: “Ida-Virumaa keskusena on Jõhvi olnud meie jaoks väga oluline asukoht, tööriistakeskus on seal olnud avatud 2002. aastast. Uus keskus võimaldab meil viia klienditeeninduse selles piirkonnas uuele tasemele – laieneb kaubavalik, paranevad müügijärgse hoolduse ja remondi tingimused. Jõhvi Stokkeris hakkab asuma ka Inglise rasketehnika tootja JCB standarditele vastav ehitusmasinate keskus.”

Stokkeri lähima aasta plaanides on 3 uue keskuse avamine. Paralleelselt tegeletakse olemasolevate keskuste kaasajastamisega – järgmine projekt on Vilniuse keskuse laiendus.

Taivo Toomel, Stokkeri Jõhvi müügipiirkonna juht: “Eriline on uue keskuse asukoht, ta paikneb Eesti ühe suurema maantee ääres, otse Tallinna poolt Jõhvi sissesõidul ning klientidel on mugavam tuua ja viia ka raskeid masinaid ja seadmeid. Kui enne oli meil pinda 250 ruutmeetrit, siis nüüd on see kolmekordistunud. Suureneb hoolduse ja remondi ala, kus on vajalikud äratõmbekapid, vee äravoolud, sissevoolud ja katsetusruum.”

Taivo Toomeli sõnul saavad töötajad nende töö iseloomu arvestades tänapäevased tööruumid. “Suureneb kaubavalik ja saadavus. Lisaks tuli juurde üks hooldetehniku ametikoht, mis tähendab, et remondi ja hooldetööde järjekorrad lühenevad,” lisab Toomel.

Jõhvi uue keskuse pindala on 750 ruutmeetrit, sellest 350 ruutmeetrit hõlmab müügisaal. Keskuse ehitas Bauschmidt OÜ.

Stokker on Mecro grupile kuuluv kaubamärk. Mecro grupp annab tööd 420 inimesele, tegeledes Balti riikides professionaalsete tööriistade ja seadmete, ehitusmasinate ning põllumajandustehnika müügi ja hooldusega. Baltikumis on Stokkeri tööriistakeskust millest 13 asuvad Eestis. Mecro grupi konsolideeritud netokäive oli möödunud majandusaastal 104 miljonit eurot.

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960