Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 12. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus eestikeelne raamat lüpsilehmade söötmisest

Piimakarjakasvatus on Eesti aladel olnud põllumajanduse tähtsaimaid tootmisharusid, kuna looduslike olude poolest on Eesti sobiv piirkond piima tootmiseks. Piimatoodang sõltub aga olulisel määral söötmise kvaliteedist.

Üle 20 aasta  ilmus eesti keeles lüpsilehmade söötmist süsteemselt käsitlev raamat „Lüpsilehma söötmine“.

Raamat „Lüpsilehmade söötmine“ aitab piimatootjaid söötmise planeerimisel, söötmise korraldamisel, hindamisel ja parandamisel. Raamatut on Eestis jagatud teadusasutustele, nõustajatele. Huvilistele on raamat kättesaadav Eesti Maaülikooli ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse kaudu.

Loe lähemalt Maablogist: 

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616