Ilmus eestikeelne raamat lüpsilehmade söötmisest

Piimakarjakasvatus on Eesti aladel olnud põllumajanduse tähtsaimaid tootmisharusid, kuna looduslike olude poolest on Eesti sobiv piirkond piima tootmiseks. Piimatoodang sõltub aga olulisel määral söötmise kvaliteedist.

Üle 20 aasta  ilmus eesti keeles lüpsilehmade söötmist süsteemselt käsitlev raamat „Lüpsilehma söötmine“.

Raamat „Lüpsilehmade söötmine“ aitab piimatootjaid söötmise planeerimisel, söötmise korraldamisel, hindamisel ja parandamisel. Raamatut on Eestis jagatud teadusasutustele, nõustajatele. Huvilistele on raamat kättesaadav Eesti Maaülikooli ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse kaudu.

Loe lähemalt Maablogist: 

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised