• 12.08.14, 10:39
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Sulling: leiame piimatoodetele uued turud

Väliskaubandusminister Anne Sulling lubab kasutada saatkondade võrgustikku, et leida Eesti piimatoodetele uus turg Aasias ja Aafrikas.
Täna kogunevad toidusektori ettevõtted koos väliskaubandusministri Anne Sullingu ja põllumajandusministri Ivari Padariga otsima lahendusi Venemaa impordikeelu tõttu tekkivatele ekspordiprobleemidele.
Sulling ütles Eesti Päevalehele, et võimalike uute turgudena, kuhu võiks Eestist piimatooteid viia, on Piimaliit maininud Indoneesiat, Marokot, kaardistatud on ka Korea ja Jaapan.
Sulling lisas, et Eestil on võrreldes teiste Euroopa riikidega suur eelis: me oleme otse Venemaa piiri ääres. Seega saavad venelased eraisikutena tulla siia ostma. "Väikest reklaami võiks piiri taga tõesti teha, et tulge Eestisse ostma," lausus Sulling. "Kuni eraisikutele piiranguid pole, seni võiksid meie piiriäärsete kaubanduskeskuste käibed kasvada."
Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Seotud lood

Uudised
  • 12.08.14, 10:41
Padar ja Sulling kohtuvad täna toidusektoriga
Põllumajandusminister Ivari Padar ja väliskaubandusminister Anne Sulling kohtuvad täna toidusektori esindajatega, et arutada kujunenud olukorda seoses Venemaa sanktsioonidega Euroopa Liidu toidukaupade sisseveole ja võimalikke meetmeid sektori toetamiseks.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 17:02
Andke sügisel rapsile ja teraviljale rohkem jõudu!
Kuidas toetavad Syngenta bioloogilised tooted MEGAFOL ja VIXERAN põllukultuuride arengut ja lämmastikuga varustamist?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele