Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti tootjad Riia toidumessil

4. - 7. septembrini kestab Läti pealinnas Riias 19. rahvusvaheline toidu-, tehnoloogia – ja pakendimess Rigafood 2014, mida peetakse Baltimaade suurimaks toidumessiks.

Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) korraldab messil taas Eesti tootjate ühisstendi, kus tänavu tutvustavad oma tooteid DGM Shipping, Estonian Spirit, Kadarbiku Köögivili ja Sveba-Dahlen.

Eesti 36ruutmeetrine stend nr D40/E41 asub hallis 2.

EPKK turunduse projektijuhi Marget Viskovi sõnul otsivad Eesti tootjad turgu oma toodetele eelkõige lähinaabrite juures. Estonian Spiriti Moe peenviinavabrik tutvustab messil oma tooteid: viinasid Moe 1886, Moe Mahe 1886 (mahetoode) ja uudistootena Sangaste rukkist valmistatud viina Silver Swan Pure Rye. Need tooted on valmistatud Eesti teraviljast toodetud piiritusest. Kadarbiku Köögivilja tooted on müügil Läti kõigis neljas suuremas jaekaupluste ketis (Prisma, Rimi, Stockman, Maxima). Firma tutvustab messil oma uusi tooteid - sidrunijooki, mandariinijooki ja greibijooki. Lisaks on kaasas veel suur valik erinevaid mahlasid ja smuutisid, mis juba on võitnud lätlaste südamed.

Ootame messi külastama.

Lisainfo: EPKK turunduse projektijuht Marget Viskov, tel 59190778, e-post: [email protected]

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616