Baltimaade põllumajandusministrid kohtuvad põllumajandusvolinik Dacian Ciolosega

Baltimaade põllumajandusministrid kohtuvad täna õhtul Riias Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Dacian Ciolosega. Kõne all on Euroopa Liidu toidukaupadele Venemaa poolt kehtestatud embargo.

„Esitame põllumajandusvolinikule Baltimaade, Soome ja Poola ühised ettepanekud, kuidas Euroopa tasemel toetada tugevamalt sanktsioonidest mõjutatud riikide piimasektorit,“ ütles põllumajandusminister Ivari Padar. „Lisaks arutame ka teiste raskustes olevate sektorite toetamise võimalusi.“

Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Dacian Ciolosega kohtuvad Läti peaminister Laimdota Straujuma, Läti põllumajandusminister Janis Duklavs, Eesti põllumajandusminister Ivari Padar ja Leedu põllumajandusminister Virginija Baltraitiene. 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised