Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 18. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltimaade põllumajandusministrid kohtuvad põllumajandusvolinik Dacian Ciolosega

Baltimaade põllumajandusministrid kohtuvad täna õhtul Riias Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Dacian Ciolosega. Kõne all on Euroopa Liidu toidukaupadele Venemaa poolt kehtestatud embargo.

„Esitame põllumajandusvolinikule Baltimaade, Soome ja Poola ühised ettepanekud, kuidas Euroopa tasemel toetada tugevamalt sanktsioonidest mõjutatud riikide piimasektorit,“ ütles põllumajandusminister Ivari Padar. „Lisaks arutame ka teiste raskustes olevate sektorite toetamise võimalusi.“

Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Dacian Ciolosega kohtuvad Läti peaminister Laimdota Straujuma, Läti põllumajandusminister Janis Duklavs, Eesti põllumajandusminister Ivari Padar ja Leedu põllumajandusminister Virginija Baltraitiene. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960