Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Maisipäev Voore Farmis

Voore Farmis 22. septembril toimunud maisipäeval said osalejad näha Syngenta tootmiskatsete tulemusi, vaadata Voore Farmi põllutehnikat ja Voore Farmi agronoom Margus Lepp jagas lisaks praktilisi soovitusi maisikasvatusest.

 

 

Üritus toimus koostöös Voore Farmi, Syngenta, Scandagra Eesti, Väderstadi, Konekesko, Alltechi ja Agritechiga.

Maisipäev Voore farmis
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751