Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 3. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EPKK kutsub konverentsile  “Piimafoorum 2014”

12. novembril kell 10.30-16.30 toimub Põllumajandus-Kaubanduskoja Piimafoorum Tartus Dorpati konverentsikeskuses.

Konverentsil osalemine on põllumajandustootjatele, põllumajandussaadusi töötleva tööstuse esindajatele ja EPKK liikmetele tasuta.

Osavõtuks palume kindlasti eelregistreeruda 5. novembrini SIIN .

PÄEVAKAVA

09.30 osalejate registreerimine

10.30 Foorumi avamine. Jaanus Murakas, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja piimatoimkonna esimees10.45 Põllumajanduspoliitika meetmed piimaturu kriisi leevendamiseks. Ivari Padar, põllumajandusminister11.25 Ülevaade Euroopa Liidu ja maailma piimaturust. Jukka Likitalo, Eucolait peasekretär12.15 Piimakvootide viimane aasta: praktilised küsimused. Kalev Karisalu, Põllumajandusministeeriumi peaspetsialist12.40 Valmistudes piimakvootide kadumiseks. Margus Muld, Trigon Dairy Farming juhatuse liige13.00  Lõunapaus13.45 Piimatootmise globaalsed suundumused. Michal Hulik, Alltech Euroopa piimakarja osakonna arendusdirektor14.20 Piimatootmise tehnoloogiate seosed piimatootjate majandustulemustega. Helis Luik, Eesti Maaülikooli doktorand14.50 Piimalehmade tõuaretuse arengusuunad. Tanel-Taavi Bulitko, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatuse esimees15.20 Piimatootjate konkurentsivõime seosed piimatööstuste konkurentsivõimega. Ants-Hannes Viira, Eesti Maaülikooli teadur15.50 Foorumi kokkuvõte

Foorumi korraldamist toetab Euroopa Liit.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960