Parim taimekasvataja 2014 on Margus Lepp

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) andis 7. novembril 2014 esimest korda välja parima taimekasvataja aunimetuse, mille sai Margus Lepp OÜst Voore Farm. 

„Margus Lepp on sel aastal taimekasvatuses silma paistnud eriti hea saagikusega, osalenud viljelusvõistlustel ja teinud koostööd teadusasutustega,“  kommenteeris MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg.

Augustis külastatud kaheksa kandidaadi hulgast valis komisjon võitja, kes kuulutati välja eile õhtul Harjumaal Laitse Graniitvillas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) lõikuspeol.  Aunimetuse saaja selgitas välja komisjon, kuhu kuuluvad MESi juhatuse liige, põllumajandusministeeriumi esindaja, viljelusvõistluste korraldaja esindaja, Eesti Taimekasvatuse Instituudi esindaja, Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi esindaja ja EPKK esindaja.

Parima taimekasvataja aunimetusega kaasneb Tauno Kangro skulptuur „Kalevipoeg viljavihuga“.

MES andis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspeol üle ka parima maamajanduseriala õpetaja aunimetuse, mille sai Marika Oeselg Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolist ning parimate maamajanduseriala õpilaste aunimetused, mille said Pille-Riin Reinaus Järvamaa Kutsehariduskeskusest ja Johannes Toom Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolist. EPKK eripreemia pikaajalise ja tulemusliku õpetajatöö eest pälvis Ene Külanurm Põltsamaa Ametikoolist.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised