Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Viljelusvõistlus pidas kümnendat juubelit

22.11.2014 tähistati Sangaste lossis Viljelusvõistluse kümnendat juubelit. Vaata fotosid!

Viljelusvõistluse 2014 võitjad olid:

Nisu – Piibe Post, Valjala POÜ, 9,4 t/ha; Margus Lepp, Voore Farm OÜ, 9,4 t/haRukis – Tuuli Vaarak, Savikoti Agro OÜ, 9,3 t/haOder – Erki Oidermaa, 8,1 t/haKaer – Erki Oidermaa, 7,2 t/haRaps – Tõnis Riisk, Saimre viljakasvatuse OÜ, 5,2 t/haTulukuses võitis Tõnis Riisk, 903 eurot/ha

Vaata fotosid: 

  

Viljelusvõistlus 10
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960