Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca-Cola hakkab piima müüma

Tuntud karastusjookide firma Coca-Cola on otsustanud hakata müüma joogipiima ja loodab, et nende kaubamärgiga rüübe muutub väga populaarseks, vahendab tarbija24.ee.

Coca-Cola piim tuleb detsembris müügile USA turule ja hakkab maksma kaks korda nii palju kui tavaline piim, teatab Telegraph. Coca-Cola piim on laktoosivaba, sisaldab rohkem valke ja vähem suhkrut kui teised piimad. Ettevõtte asepresident Sandy Douglas rääkis, et spetsiaalne protsess lubab suurendada valkude osa 50 protsenti, vähendada suhkruid 30 protsenti ja teha jook laktoosivabaks. Douglase kinnitusel maitseb selline jook paremini kui tavaline piim ja seetõttu võibki selle eest topelthinda küsida. Douglase sõnul loodab ettevõte, et nende piima müük kasvab aegamisi, kuid sellel on suur müügipotentsiaal.

«Me investeerime piimaärisse, et brändi üles ehitada, kuid esimestel aastatel pole rahasadu oodata. Aga kui seda hästi teha, siis hakkab raha tulema hiljem,» arvas Douglas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960