Coca Cola lasi välja uut liiki piima

Coca Cola lasi sel nädalal USAs välja uue piima, mis hakkab maksma kaks korda sama palju, kui tavaline piim, kuid sisaldab 50% rohkem proteiini ja poole vähem suhkrut tavalisest piimast.

The Guardiani aruanne kajastab, et uus Fairlife piim läks müüki selle töönädala alul valitud USA supermarketites. Pooleteise liitrine pudel maksab 4.01 eurot, umbes sama kogus tavapiima maksab aga 1.90 eurot. Fairlife piima on saadaval ka ðokolaadi maitsega.

Steve Jones, endine Coca Cola juhataja ja praegune Fairlife osakonna juhataja väidab, et uus piim aitab taas kasvatada inimeste seas piima tarbimist. „Uus Fairlife piim maitseb lihtsalt niivõrd palju paremini tavapiimast. See on kokkuvõtteks parem lehmadele, parem inimestele ja parem planeedile,“ sõnas Jones.

Vaata lisa SIIT.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised