Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca Cola lasi välja uut liiki piima

Coca Cola lasi sel nädalal USAs välja uue piima, mis hakkab maksma kaks korda sama palju, kui tavaline piim, kuid sisaldab 50% rohkem proteiini ja poole vähem suhkrut tavalisest piimast.

The Guardiani aruanne kajastab, et uus Fairlife piim läks müüki selle töönädala alul valitud USA supermarketites. Pooleteise liitrine pudel maksab 4.01 eurot, umbes sama kogus tavapiima maksab aga 1.90 eurot. Fairlife piima on saadaval ka šokolaadi maitsega.

Steve Jones, endine Coca Cola juhataja ja praegune Fairlife osakonna juhataja väidab, et uus piim aitab taas kasvatada inimeste seas piima tarbimist. „Uus Fairlife piim maitseb lihtsalt niivõrd palju paremini tavapiimast. See on kokkuvõtteks parem lehmadele, parem inimestele ja parem planeedile,“ sõnas Jones.

Vaata lisa SIIT.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960