4 erakonda 10st arvab midagi biogaasist

1. märtsil 2015 saab selgeks, milline hakkab olema XIII Riigikogu koosseis.

Eesti Biogaasi Assotsiatsiooni (EBA) eksperdid analüüsisid kõikide riigikokku kandideerivate erakondade valimiste programme kohaliku biogaasi/biometaani arendamise kohta, misjärel koostati ülevaade nimetatud valdkonna punktidest erakondade 2015. aasta valimisprogrammide põhjal.

Erakondadele esitati neli detailsemat küsimust, mis puudutas 2020. aaastaks võetud riigi eesmärki saavutada 10% taastuvenergia lõpptarbimine transpordisektoris ning kas üldse ja mil määral iga erakond toetab antud eesmärgi (kasvõi osalist) täitmist kohaliku puhastatud biogaasi ehk biometaaniga.

Tulemusi vaata: http://www.veeb.eestibiogaas.ee/wp-content/uploads/2015/02/EBA-1_uudiskiri-veebruar_oja_trink_180215.pdf

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised