Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

4 erakonda 10st arvab midagi biogaasist

1. märtsil 2015 saab selgeks, milline hakkab olema XIII Riigikogu koosseis.

Eesti Biogaasi Assotsiatsiooni (EBA) eksperdid analüüsisid kõikide riigikokku kandideerivate erakondade valimiste programme kohaliku biogaasi/biometaani arendamise kohta, misjärel koostati ülevaade nimetatud valdkonna punktidest erakondade 2015. aasta valimisprogrammide põhjal.

Erakondadele esitati neli detailsemat küsimust, mis puudutas 2020. aaastaks võetud riigi eesmärki saavutada 10% taastuvenergia lõpptarbimine transpordisektoris ning kas üldse ja mil määral iga erakond toetab antud eesmärgi (kasvõi osalist) täitmist kohaliku puhastatud biogaasi ehk biometaaniga.

Tulemusi vaata: http://www.veeb.eestibiogaas.ee/wp-content/uploads/2015/02/EBA-1_uudiskiri-veebruar_oja_trink_180215.pdf

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616