Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väderstad võitis SIMA`l kultivaatoriga Opus auhinna "Aasta masin 2015"

23. veebruaril 2015 tunnustati Väderstadi uusimat kultivaatorit Opus auhinnaga ”Aasta Masin 2015".

“Me oleme selle auhinna eest väga tänulikud ja elevil ning loodame, et ka põllumehed saavad Opuse kasutamisest palju kasu," kommenteeris sündmust Crister Stark.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opus on tugev kultivaator, mis ehitatud pingetele väga vastupidavale raamile, mistõttu on masin pika kasutusajaga. Tänu piide 27 cm-le jäljevahele ning 80 cm-le kliirensile saab kultivaator hakkama suures koguses koristusjääkide töötlemisega, samal ajal püsib veojõutarve aga mõistlikes piirides. Tasanduskettad ja tihendajad asetsevad kummleevenditel, nii on masina raam kaitstud.

 

 

 

 

 

 

 

 

27 cm-ne piide jäljevahe võimaldab suures koguses pinnase ja koristusjääkide läbivoolu masinast. Lai valik piisääri ja -otsi teevad Opuse kergesti kohandatavaks erinevatesse tingimustesse. Reguleeritav tihendamissurve ja tihendusrullide vahetamise võimalus annavad masina suure paindlikkuse ning teevad Opuse sobivaks väga erineva struktuuri ja niiskustasemega muldadel kasutamiseks.

Pikemalt Väderstadi uuest kultivaatorist Opus saab lugeda SIIT

Vaata videot Opusest SIIT.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616