Väderstad võitis SIMA`l kultivaatoriga Opus auhinna "Aasta masin 2015"

23. veebruaril 2015 tunnustati Väderstadi uusimat kultivaatorit Opus auhinnaga ”Aasta Masin 2015".

“Me oleme selle auhinna eest väga tänulikud ja elevil ning loodame, et ka põllumehed saavad Opuse kasutamisest palju kasu," kommenteeris sündmust Crister Stark.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opus on tugev kultivaator, mis ehitatud pingetele väga vastupidavale raamile, mistõttu on masin pika kasutusajaga. Tänu piide 27 cm-le jäljevahele ning 80 cm-le kliirensile saab kultivaator hakkama suures koguses koristusjääkide töötlemisega, samal ajal püsib veojõutarve aga mõistlikes piirides. Tasanduskettad ja tihendajad asetsevad kummleevenditel, nii on masina raam kaitstud.

 

 

 

 

 

 

 

 

27 cm-ne piide jäljevahe võimaldab suures koguses pinnase ja koristusjääkide läbivoolu masinast. Lai valik piisääri ja -otsi teevad Opuse kergesti kohandatavaks erinevatesse tingimustesse. Reguleeritav tihendamissurve ja tihendusrullide vahetamise võimalus annavad masina suure paindlikkuse ning teevad Opuse sobivaks väga erineva struktuuri ja niiskustasemega muldadel kasutamiseks.

Pikemalt Väderstadi uuest kultivaatorist Opus saab lugeda SIIT

Vaata videot Opusest SIIT.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised