Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DeLaval kutsub farmereid siloseminarile

DeLaval kutsub kõiki Eesti piimatootjaid kuulama ja kaasa rääkima 9. märtsil Raplamaale Raikküla Farmer OÜ-sse ning 10. märtsil Tartumaale Eerika Farm OÜ-sse.

Seminari peaesinejaks on Saksamaalt pärit Horst Auerbach – ekspert, kes on rohkem kui 20 aastat pühendunud erinevatele silo tegemise aspektidele ning omandanud doktorikraadi uurides silo mükotoksiinide ja seenbakterite kasvu takistamist. Ta on juhtinud silokonservantide teadus- ja arendustegevusi ning omab kogemusi ületamaks siloga seotud probleeme ka teistes riikides väljaspool Saksamaad. Alates 2014. aastast on Horst loomasööda tootmises põllumajandustootjatele ja kogu tööstusele taotluste alusel abi osutav vabakutseline konsultant.

Seminarile on oodatud kõik, kes on huvitatud oma teadmiste värskendamisest seoses silo tegemise ja silo kvaliteedi hindamisega. Samuti tutvustatakse DeLavali uusi Feedtech silokonservante.

Samateemalised seminarid toimuvad kahes erinevas kohas:

9. märtsil 2015 Raikküla Farmer OÜ-s. Vaata seminari kava SIIT.

10. märtsil 2015 Eerika Farm OÜ-s. Vaata seminari kava SIIT.

Registreerumissoovist palume teavitada DeLavali hiljemalt 5. märtsil telefonil 65 64 137 või e-maili aadressil [email protected].

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960